Overige info

Wilt u mijn folder downloaden? Klik hier*

Wilt u mijn Algemene Voorwaarden inzien ? Klik hier *

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging
van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl).

De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure (KAB, www.kab-klachten.nl) die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid.

* voor het lezen van folder en voorwaarden heeft u een zg. PDF-reader nodig, als het bestand niet kunt openen, kunt u die HIER downloaden.

Een vrije zorgkeuze – RBCZ
Het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg
RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg. Goed om te weten is dat deze therapieën meestal vergoed worden vanuit je aanvullende zorgverzekering.
Alle RBCZ-therapeuten werken holistisch, dat wil zeggen dat zij de mens (lichaam en geest) als één geheel zien. De therapeut neemt ruim de tijd om samen met de cliënt op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem. Dit kan enerzijds door vanuit de geest (de psyche) het lichaam te betrekken of door bij het lichaam te beginnen en daarbij de psyche te betrekken.