Even voorstellen

Mijn naam is Hester Bierschenk. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.  Sinds 2011 woon ik in Dalfsen aan de Vilsterkamp. Hier woon ik met veel plezier en heb ik een eigen praktijk aan huis.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige. De opleiding HBO-V heb ik in 1994 met succes afgerond. In 1995 heb ik 1 van mijn dromen, een wereldreis, verwezenlijkt. Na dat jaar heb ik in verschillende instellingen gewerkt als verpleegkundige. Uiteindelijk ben ik in een instelling met een antroposofische grondslag terechtgekomen.Ik heb daar een interne opleiding SPW-sociaaltherapeut met succes afgerond. In die tijd heb ik geleerd om anders naar mensen en naar ziek zijn te kijken. Dat was voor mij een enorm leerproces. Ik heb er met veel plezier gewerkt. Sindsdien zie ik ziek zijn als een ontwikkelingsmogelijkheid. Na ziek geweest te zijn kun je namelijk beter worden, ‘beter’ dan je voorheen was. Na 8 jaar was voor mij de tijd gekomen om me verder te ontwikkelen.
 Ik ben gaan werken als verpleegkundige bij een verzekeraar. Daar had ik ‘gelukkig’ te weinig uitdaging. Hierdoor ben ik een zoektocht begonnen naar iets waarbij ik met ‘het beter worden’ aan de slag kon. Als re-integratiebegeleider kon ik dat en tevens werd de mogelijkheid geboden om een opleiding te volgen. Mijn zoektocht heeft z’n vruchten af geworpen!

Ik ben de opleiding klassieke homeopathie begonnen in 2005. Hoe langer ik studeerde, hoe enthousiaster ik werd. Nog steeds vind ik het wonderlijk te zien en te ervaren hoe het werkt. Ik zie dagelijks mensen in de praktijk een positieve ontwikkeling doormaken.  Met klassieke homeopathie kan ik mensen helpen om echte genezing op gang te brengen. Wat een kado! Ik ben een gelukkig mens !